BBC – Style Search

Brittiläisen BBC:n  THREAD – Fashion Without Victim – nettilehdellä (josta löytyy myös aiemmin kertomani Blood, Sweat and T-shirts -sarja) oli hiljattain käynnissä kilpailu, jonka tarkoituksena oli löytää Iso-Britannian eettisimmät pukeutujat. Kilpailuun piti lähettää kuva itsestä tai kaverista, jolla on päällään kierrätetty, tuunattu, eettinen tai luonnonmukaisesti tuotettu asukokonaisuus. Nyt finalistit on valittu, ja ne ovat esille THREAD:n sivuilla. Yllättävän hienoja ja monipuolisia viritelmiä!

Karishma Murli Harjani: huivi tuunattu, takki kirpparilta, toppi ja sukkahousut lainattu, hame luomupuuvillaa, kravatti isän vanha, kengät Terra Planan (kuva: BBC – StyleSearch).

Holly Bryant: mekko tuunattu, vyö ja kengät kirpparilta, säärystimet vanhasta villapaidasta, kaulakoru vanhasta laukun hihnasta ja lautapelistä (kuva: BBC – StyleSearch).

Camilla Seckin: toppi vanhoista Puuha Pete -lakanoista, kaulakoru, vyö ja vyölaukku kirpparilta, hiuspanta vanhoista pehmoleluista (kuva: BBC – StyleSearch).

Näistä voi moni brittinuori saada kipinän käydä enemmän kirpparilla ja tuunata vanhoja vaatteitaan. Lisää kuvia kilpailun sadosta löytyy Style Searchin nettisivuilta.

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.