Ekomuoti näkyvästi esillä Luonnollisesti-tapahtumassa

Ensi lokakuussa saadaan Suomeen oma ekologisiin ja eettisiin tuotteisiin ja palveluihin keskittyneet messut: Luonnollisesti-tapahtuma kokoaa yhteen laajan kattauksen luomuruokaan, ekolifestyleen, luonnonkosmetiikkaan ja vastuulliseen muotiin erikoistuneita yrityksiä.

luonnollisesti

Luonnollisesti on osana Messukeskuksen I love me -tapahtumakokonaisuutta, jonka alle kuuluvat myös Terveysmessut, Kauneusmessut, Muotimessut ja Koru & Kello. Tapahtumakokonaisuus houkuttelee paikalle noin 40 000 kävijää, joten nyt jos koskaan voimme tuoda vastuulliset valinnat laajan yleisön tietoisuuteen.

Luonnollisesti-tapahtumassa on myös oma messualueensa ekologiselle ja eettiselle muodille. Mukaan voi tulla niin tuotemerkki kuin kauppakin – oli tuotteina sitten vaatteita, asusteita, koruja tai tekstiilejä. Näiden lisäksi osallistua voivat myös second hand -putiikit.

Nurmi6-SS14-16

Kuva: Nurmi / Antti Ahtiluoto

Tapahtuma on omiaan tekemään vastuullisesta kuluttamisesta helpompaa. Ekomuodin osastolla voi olla varma, että tuotteet ovat vastuullisia, sillä näytteilleasettajien tulee täyttää kriteerit mm. eettisyyden, ekologisuuden ja läpinäkyvyyden kannalta. Olen tehnyt yhteistyötä Messukeskuksen kanssa tapahtuman tiimoilta ja luonut kriteeristön vastuullisuudesta yhdessä Messukeskuksen järjestäjien kanssa. Jokaisen näytteilleasettajan tulee täyttää vastuullisuutta käsittelevä lomake verkossa.

Ekomuodin alueelle voi yritys suunnitella oman osastonsa tai ottaa valmiin osaston kalusteineen, joista lisätietoa täältä. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Anne Bask, myyntipäällikkö / 050 355 2293, anne.bask(at)messukeskus.com

// Olemme mukana Luonnollisesti-messuilla Nurmi-merkin kanssa ja teen yhteistyötä tapahtumajärjestäjän kanssa: Konsultoin Messukeskusta tapahtuman ja vastuullisuuden kriteeristön tiimoilta ja viestin tapahtumasta Vihreät Vaatteet -sivustolla. Messukeskus tarjoaa osaston Nurmi-merkille.

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.