Etsitään persoonallisia tyyppejä Nurmi-kuvauksiin

Olen järjestämässä Nurmi-merkin kuvauksia elokuun lopussa ja nyt on etsinnässä kuvauksiin halukkaita malleja – sekä miehiä että naisia.

Nurmi haluaa pois muodin oravanpyörästä ja valmistaa ekologisia ja eettisiä vaatteita, jotka kestävät aikaa niin laatunsa kuin designinsa puolesta. Nurmi haluaa tehdä osansa sen eteen, että vaateteollisuus saataisiin vastuullisemmille raiteille – ja tähän kuuluu olennaisena osana myös muotiteollisuuden luoma nolla kooon kauneusihanne ja siitä pois pääseminen.

Toisin sanoen: emme etsi mallimittoja täyttäviä tyyppejä, vaan persoonallisia ja karismaattisia henkilöitä, jotka viihtyvät kameran edessä. Voit olla nainen tai mies, 20v. tai 70v., pitkä tai pätkä, iso tai pieni – ihan millainen vaan.

Valitut mallit osallistuvat kuvauksiin elokuun 2012 lopussa, jotka järjestetään Helsingissä. Kuvaajana toimii Antti Ahtiluoto. Kaikki mallit saavat korvaukseksi lahjakortin Nurmi-verkkokauppaan.

Jos haluat tulla mukaan, lähetä meille 12.8.2012 mennessä sähköpostilla kuvasi ja kerro, miksi haluaisit osallistua kuvauksiin. Osoite: info(at)nurmiclothing.com

//Edit 7.8.2012: Aikaa on jatkettu 12.8.2012 saakka!

 

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.