Forget-Me-Not

 

Forget-Me-Not on Tampereen keskustassa sijaitseva kauppa, joka on todellinen piristysruiske harmaana päivänä. Pieni putiikki on täynnä 50-60- ja 70-luvun vaatteita, laukkuja, koruja ja kenkiä, joita kaupanpitäjä Emmi Laiho on kerännyt kirppareilta ja myös omasta vaatekaapistaan. Juuri silloin, kun itse piipahdin kaupassa, Emmin vanha kirkkaanpunainen talvitakki sai uuden iloisen omistajan. Ero oli haikea, mutta takki päätyi uuteen hyvään kotiin!

Vintagevaatteiden lisäksi tarjolla on kierrätyskankaista loihdittuja uusia vaatteita ja asusteita. Henkareista löytyi mm. Design by Mirka -merkin hienoja kesämekkoja, liikkeen oman tuotannon värikkäitä talvitakkeja ja toinen toistaan pirteämpiä lastenvaatteita hauskoissa kuoseissa.

Forget-Me-Not myy myös monien suomalaisten piensuunnittelijoiden tuotteita: valikoimissa on mm. Kooky Gems -merkin hienoja kierrätyskoruja ja Andy eats only candy:n pinssejä (kuvassa etualalla). Jatkossa valikoima laajenee vielä tästäkin, kunhan saadaan tilaa uusille ihanuuksille.

Forget-Me-Not: Tuomiokirkonkatu 21, Tampere

Jaa:

One thought on “Forget-Me-Not

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.