Glope Hope ja kierrätyskengät

Kierrätysvaatteista ja -laukuista tunnettu Glope Hope tuo tänä kesänä myyntiin 3-in-1 kengät, jotka muuntautuvat niin saappaiksi, balleriinoiksi kuin tennareiksikin.

Kengät on tehty pääosin kierrätysmateriaaleista, kuten Ruotsin armeijan varustesäkeistä, vanhoista nahkatakeista, turvavöistä ja kodintekstiileistä. Kengän pohja ja päälliosa kiinnittetään toisiinsa vetoketjulla, joka kiertää pohjan reunaa. Yritys nimeltä Made in Space, jonka nimissä on kenkien vetoketjukiinnityksen patentti, valmistaa kengät Portugalissa.

Pohja ja kolme päällistä myydään erillisinä, joten voi valita vain yhden päällisen tai kaikki kolme. Tennari-sandaali -yhdistelmiin olen joskus jo törmännytkin, mutta tällaiset 3-in-1 -kengät taitavat olla ensimmäiset laatuaan.

Toinen Glope Hopen uutuus on kierrätetyistä purjeista valmistetut laukut, kuten alakuvan viinipullokassi. Purjeet näyttävät olevan kovassa nosteessa, sillä myös suomalainen SavetheC, josta postasin aiemmin, on äkännyt vanhojen purjeiden potentiaalin.

Kuvat: Glope Hope
Jaa:

2 thoughts on “Glope Hope ja kierrätyskengät

  1. vai että luontoystävällinen viinipullokassi? Melkoinen turhake, joka tarkoitukseen tarvi olla omaa kassia. öhöh! ja minä kun luulin olevani turhamaisista turhin luonnonvihollinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.