Hemming & Willström

Muotoilijoiden Greta Muuri ja Isla Myllys perustama Hemming & Willström luo yksilöllisiä ja selkeälinjaisia tuotteita keskittyen yhteen materiaaliin ja aiheeseen kerrallaan. Ensimmäinen mallisto pohjautuu vanhoihin C-kasetteihin: “Kaikki alkoi, kun mietimme miten voisimme yhdistää opiskelun, työn ja huvin. Yhtenä musiikintäyteisenä iltana kuuntelimme C-kasetteja, jammailimme biisien tahtiin ja nauroimme koko illan.”

Ideaa kehiteltiin eteenpäin, ja tuloksena syntyi uniikki mallisto: C-kasettinauhasta kudottuja kukkaroita (ks. ylä- ja alakuva) ja tyynyjä sekä kasettien muovikuorista rakennettuja rannekkeita. Muuri ja Myllys ovat suunnitelleet, kutoneet ja toteuttaneet kaikki tuotteet alusta loppuun itse.

Hemming & Willströmin C-kasettiteeman kukkaroita ja pinssejä on saatavana Vihreät Vaatteet -kaupasta ensi viikonloppuna, 25.-26.4.2009, järjestättävässä Kierrätystehdas -tapahtumassa! Lisää tapahtumasta aiemmassa postauksessa.

Hienoja kasettirannekkeita (kuvassa alla) sitä vastoin ei ole enää saatavilla, mutta merkin nettisivuilta voi ladata ohjeet rannekkeen valmistamiseen. Jos innostut kokeilemaan rannekkeen valmistamista, Hemming & Willström ottaa mielellään vastaan kuvia tuotoksista! Voit lähettää kuvan omasta C-kasettirannekkeestasi suoraan Hemming & Willströmille (yhteystiedot täältä) tai minun kauttani (yhteystiedoni täältä).

Suunnittelijakaksikolla on jo kehitteillä seuraava teema ja uusi kierrätysmateriaali, josta kuullaan varmasti pian. “Mielestämme on tärkeää ja inspiroivaa, että tuotteilla ja materiaaleilla on pitkä tarina. Kuten käyttämillämme materiaaleilla myös nimillä Hemming ja Willström on tarina. Molemmat nimet tulevat suvuistamme.”

Kuvat: Hemming & Willström
Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.