Kierrätystehdas Kaapelitehtaalla 25.-26.4.2009

Parin viikon päästä kannattaa suunnata Helsingin Kaapelitehtaalle, sillä luvassa on paljon ekoilua monessa muodossa! Kierrätystehdas-tapahtumaa vietetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa lauantaista sunnuntaihin 25.-26.4.2009. Samainen tapahtuma keräsi jo viime vuonna paljon kiinnostuneita kävijöitä, joten tänä vuonna luvassa on varmasti entistä enemmän osallistujia ja paljon tapahtumaa!

Tavaratorille voi viedä omat tarpeettomat vaatteet ja esineet, ja kotiin viemisiksi voit napata torilta jotain itselle tarpeellista. Tavaratori toimii siis “tuo tai vie” -periaatteella: ilman rahaa, ilman välikäsiä. Hienoa!

Tietotorilla löytyy paljon ympäristöaiheista infoa ja monia työpajoja, joissa jokainen voi loihtia kierrätysmateriaaleista uutta. Mukana mm. Defenderin Ompeluseurat ja Seccoshopin kierrätyspaja.

Myyntitorilla on tarjolla kierrätysmateriaaleista tehtyjä vaatteita, koruja ja jopa huonekaluja, sekä luomua ja Reilun kaupan tuotteita. 30 näytteilleasettajan joukossa on mm. Kiertokulku-merkin kierrätyshuonekaluja, IpanaJamit-kaupan luomupuuvillatuotteita, Tauko-merkin kierrätysvaatteita (kuvassa yllä), Secco shopin koruja ja Glope Hopen vaatteita (kuvassa alla). Erityisesti odotan, mitä Outsapop on laittanut tarjolle.

Myös Vihreät Vaatteet -verkkokauppa on mukana tapahtumassa. Tulemme myymään lähes kaikkia verkkokaupan tuotteita, kuten Coston laukkuja, Pants to Povertyn alkkareita, Armedangelsin vaatteita sekä Kooky Gemsin ja Private Circlen koruja (kuvassa alla). Tulkaa tutustumaan paikalle numero 18!

Lisää tietoa tapahtumasta Kierrätystehtaan nettisivuilta.

Tapahtumapaikkana Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, osoitteessa Tallberginkatu 1, Helsinki

Kierrätystehdas on auki lauantaina 25.4 ja sunnuntaina 26.4. klo 10.17.

Jaa:

2 thoughts on “Kierrätystehdas Kaapelitehtaalla 25.-26.4.2009

  1. Tämä on niin must! Mukavaa, että sain kerrankin tiedon hyvissä ajoin enkä päivää ennen. Kun on kalenterinsa orja niin on kalenterinsa orja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.