Koulutus: yrityksesi vastuullisuustietämys uudelle tasolle

“Anniina koulutti meidän koko henkilöstön vastuullisen vaatteen saloihin. Hänen esityksenä oli ammattimainen, vakuuttava ja sisälsi paljon yhtymäkohtia meidän yrityksen prosesseista ja

antoi paljon hyviä vinkkejä eri toimintatavoista ja vastuullisuustyön osa-alueista sekä haastoi meitä viestimään aktiivisemmin! Anniinan tausta muotiteollisuudesta, yrittäjyydestä sekä vastuullisuudesta antaa hänelle erinomaiset lähtökohdat ymmärtää erinomaisesti tämän toimialan tulevaisuuden haasteet ja miten niistä voi selvitä. Vahva suositus!

Mika Martikainen
COO
Makia Clothing Oy

Vastuullisuus vaateteollisuudessa on laaja ja monisyinen aihe, johon tutustuminen voi viedä paljon aikaa – ja se aika jos jokin on yrityksillä kortilla. Vastuullisuus on kuitenkin tullut alalle jäädäkseen ja nyt jos koskaan on hyvä aika ottaa teemat ja termit haltuun.

Tarjoan vaate- ja tekstiilialan yrityksille vastuullisuuskoulutuksia, joista saa syväluotaavan käsityksen vastuullisuuden tärkeimmistä teemoista. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun yhdestä koulutuksesta saat kattavan ymmärryksen aiheesta.

Sisältö kootaan tapauskohtaisesti vastaamaan juuri kyseisen yrityksen tarpeita. Koulutus voi koostua esimerkiksi seuraavista teemoista: vaatteen kiertotalouden mukainen elinkaari, alan uudet liiketoimintamahdollisuudet, vaateteollisuuden ilmastovaikutukset, ekologisuuden & eettisyyden todentaminen ja vastuullisuusviestintä.

Lue lisää koulutuksista täältä.

Koulutuksesta sanottua: