Lisää vihreitä vaatemerkkejä – osa 3

Näitä riittää, tässä muutama vihreä merkki lisää:

ZION CLOTHING

Zion clothing

Zion pyrkii vähentämään tuotantonsa ekologista ja sosiaalista jalanjälkeä käyttämällä luomupuuvillaa ja tuottamaan vaatteet hyvissä työoloissa. Tämän ruotsalaisen merkin tuotteita voit ostaa heidän nettisivuiltaan.

CIEL

Ciel on brittiläisen Sarah Rattyn perustama yritys, jonka tuotteet ovat tehty ekologisesti ja eettisesti. Cielin nettikaupasta löytyy naisille mekkoja, paitoja ja alusvaatteita sekä printtipaitoja myös miehille. Nettikaupan puolelta, kohdasta “Ethical”, löytyy tarkempaa tietoa tuotteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä.

GOSSYPIUM

Brittiläisen Gossypiumin päämääränä on, että ekologisuus, eettisyys ja kestävyys ulottuu läpi koko tuotantoketjun. Nettisivuilla on myytävänä laaja valikoima Gossypiumin trikootuotteita miehille, naisille ja lapsille.

Kerron näissä postauksissa jokaisen merkin ekologisuudesta ja eettisyydestä vain lyhyesti, mutta jos kaipaat lisätietoa, vaatemerkkien nettisivuilla on (tai ainakin pitäisi olla!) lisää infoa yrityksen tuotantotavoista ja käytetyistä materiaaleista.

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.