Monkee Genes

Brittiläinen Monkee Genes päihittää mennen tullen perinteiset farkkumerkit, monellakin tapaa: Monkee Genes on läpeensä ekologinen ja eettinen, sen mallit ovat mielenkiintoisia (ja ennenkaikkea värikkäitä!) ja kaiken lisäksi farkut ovat kohtuuhintaisia. Onko parempaa?

Farkut on Soil Association -sertifioidut, joka takaa koko tuotantoprosessin ekologisuuden, puuvillan viljelystä aina valmiiseen tuotteeseen saakka. Sertifikaatti on Iso-Britannian tunnetuin ja luotetuin tae luonnonmukaisesta tuotannosta, ja vastaa meidän Luomu-merkkiä. Ekologisuuden lisäksi myös tuotannon eettisyys on taattu: ei riistotyövoimaa, ei verta, ei hikeä, ei kyyneliä.

Luin Monkee Genestä Kemikaalicocktail-blogista, joka on löytänyt farkkuja Berliinistä. Vielä ne eivät ole Suomeen asti kantautuneet, mutta ehkä vielä joku päivä!

P.S. Tätä nykyä kauppojen hyllyt pursuavat revittyjä ja raastettuja farkkuja, joita Monkee Genesillä ei onneksi näy. Jos kaipaat rikkinäisiä farkkuja, ei muuta kun sakset ja raastinrauta käteen ja vanhat farkut käsittelyyn, ei oikopäätä kauppaan!

Kuvat: Monkee Genes
Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.