Niin kevyttä, niin vihreää: Minna

Minna on suomalaisen Minna Hepburnin vaatemerkki, joka taikoo kierrätetyistä kankaista, pitseistä, nauhoista ja napeista henkäyksen keveitä mekkoja. Muutama vuosi sitten Minna alkoi kerätä Etelä-Englannissa kirppareilta pitsejä ja nappeja, joistä hän alkoi soimmittelemaan vaatteita. Näin syntyi Minna-vaatemerkki, jonka kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan edelleen Iso-Britanniassa.

Minna-vaatteet ovat siis vihreitä monella tapaa: kaikki on eettisesti tuotettu, käyttäen ekologisia materiaaleja (luomua ja kierrätettyä). Työstetyt yksityiskohdat ja laadukas toteutus tekee tuotteista pitkäikäisiä ja käyttäjälleen arvokkaita. Ekologisuutta on ajateltu myös rintakoruissa ja muissa asusteissa, sillä niiden materiaalina on käytetty vaatteista ylijäänyttä kangasta.

Lisää Minnasta voit lukea Minna’s Diary -blogista. Pian Minnan nettisivuille pitäisi tulla myös nettikauppa, josta voi ostaa merkin vaatteita. Minun suosikkini on tämä musta mekko, joka on tehty skotlantilaisesta pitsistä ja reilun kaupan silkistä:

Kuvat: Minna
Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.