Nurmi-blogi avattu!

Vastuullisessa vaatetuotannossa kaikkein tärkeintä on avoimuus. Olen tätä blogia kirjoittaessani törmännyt liian usein vaatemerkkeihin, jotka sanovat toimivansa ekologisesti, mutta eivät avaa tätä yhtään enempää (uusimpana esimerkkinä paljon keskustelua herättänyt Swedish hasbeens).

Jos tuotanto on ekologista ja eettistä, siitä pitäisi pystyä kertomaan avoimesti. Missä tuotetaan? Miten tuotetaan? Miksi valitse juuri ne kankaat, joita käyttää? Miten suunnittelussa on otettu ympäristö huomioon? Miten värjäykset, miten viimeistelyt? Lista on loputon..

Olen viimeisien kuukausien ajan jälleen aktiivisesti lähtenyt kehittämään omaa Nurmi-merkkiäni. Parantamisen varaa on vielä paljon: haluan tehdä vielä parempia malleja, löytää laadukkaampia materiaaleja, keksiä oivaltavampia ratkaisuja ja ennen kaikkea tehdä suunnittelu- ja tuotantoprosessin vielä läpinäkyvämmin.

Jotta voin kertoa enemmän näistä asioista, aloitin uuden Nurmi-blogin. Haluan avata vielä lähemmin suunnitteluprosessiani, vaatteiden tuotantoa ja kaikkea, mitä merkin ja malliston rakentaminen pitää sisällään!

Pidän blogin erillään tästä Vihreät Vaatteet -blogista, sillä kerrottavaa on molemmissa riittämiin (ja kielenä toisessa blogissa englanti). Vinkkaan toki silloin tällöin myös täällä uusista jutuista Nurmi-blogin puolella!

Nurmi-blogi osoitteessa www.anniinanurmi.com/blog

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.