Nurmi-farkut esillä ‘Sustainable Design from Finland’ -näyttelyssä Venetsiassa

Sustainable Design from Finland / Venice

Nurmi-merkin ekofarkut ovat mukana Venetsiassa 7.10.2012 avautuneessa näyttelyssä ‘Sustainable Design from Finland’. Näyttely esittelee laaja-alaisesti suomalaista vastuullista muotoilua. Mukana on niin uutuuksia kuin jo klassikoiksi muodostuneita tuotteita, kuten Vuoko Nurmesniemen Jokapoika-paita.

“Näyttelyn 45 työtä edustavat Suomen korkeatasoisinta kestävän ja ekologisen muotoilun osaamista. Hyvä muotoilu on kaunista ja toimivaa, mutta se myös kestää aikaa ja käyttöä. Ekologisen muotoilun tavoitteena on kestävä ympäristö ja ihmisten myönteinen aktivoiminen.”

Sustainable Design from Finland / Venice

Kuva: Walter Fano

Sustainable Design from Finland / Venice

Kuva: Walter Fano

‘Sustainable Design from Finland’ -näyttely järjestetään Venetsiassa 7.-20.10.2012 osana Venetsian arkkitehtuuribiennaalia ja se on yksi World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden tapahtumista. Näytelyn ovat kuratoineet arkkitehti ja professori Pekka Harni ja teollinen muotoilija Yuka Takahashi.

Sustainable Design from Finland / Venice

Näyttelyssä mukana:

Aalto & Aalto, Linda Berghroth, Sirpa Fourastié & Susan Elo, Johanna Gullichsen, Hahmo, Henri Halla-aho, Pekka Harni, Simo Heikkilä, Sanelma Hihnala, Jouko Järvisalo, Inka Kivalo, Seppo Koho, Harri Koskinen, Antti Kotilainen, Hannu Kähönen, Kristiina Lassus, Stefan Lindfors, Samuli Naamanka, Vuokko Nurmesniemi, Anniina Nurmi, Mikko Paakkanen, Pelago, Peruste, Ritva Puotila, Tuula Pöyhönen, Heikki Ruoho, Jukka Setälä, Ilkka Suppanen, Janna Syvänoja, Yuka Takahashi, Petri Vainio and Yrjö Wiherheimo.