Osallistu keskusteluun vastuullisesta muodista!

Oletko kiinnostunut vastuullisista muodista? Ostatko ekovaatteita? Tai oletko miettinyt oman vaatekaapin vihertämistä? Nyt on hyvä tilaisuus osallistua Emma Ylpön gradututkimukseen ja pohtia vastuullista muotia monelta eri kantilta. Sinun ei tarvitse olla erityisen perehtynyt aiheeseen – kiinnostus vastuullisuutta kohtaan riittää!

Seuraavassa Emman viesti:

Hei,

Olen Vaasan yliopiston kauppatieteellisen tiedekunnan opiskelija. Teen graduani vastuullisen muodin teemasta. Tarkoituksenani on koota pieniä ryhmiä, joissa keskulteltaisiin kyseisestä teemasta. Olisi todella mielenkiintoista ja tutkimukseni kannalta tärkeää kuulla eettisesti valveutuneiden mielipiteitä aiheesta. Joten löytyisikö täältä ketään halukasta tutkimukseen osallistujaa (saa myös pyytää tuttuja mukaan).

Keskustelu olisi tarkoitus järjestää Helsingissä viikkojen 12 ja 13 tienoilla ja aikataulussa on joustovaraa ajankohdan suhteen osallistujien omien aikataulujen mukaan. Kaikkien osallistujien kesken on tarkoituksena arpoa pieni yllätyslahjakortti. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan minuun sähköpostitse. (emma.ylppo(at)student.uwasa.fi).

Kiitos jo etukäteen! Kyseessä on siis vain pieni tutkimus, mutta niinkuin sanotaan pienestä purosta kasvaa iso virta ja toivonkin, että tutkimukseni toisi esille uusia näkemyksiä vastuullisen muodin ilmiöön:)

Terveisin,
Emma Ylppö
emma.ylppo(at)student.uwasa.fi

 

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.