Tarjoan vaate- ja tekstiilialan yrityksille koulutus- ja konsultointipalveluita, joiden kautta autan kumppaneitani tekemään parempaa vastuullista bisnestä ja kiritän yhä merkityksellisempiin vastuullisuustekoihin.

Vastuullisuus ei pelkästään luo kilpailuetua, vaan on menestyvän liiketoiminnan toiminnan edellytys.

”Anniinan tausta muotiteollisuudesta, yrittäjyydestä sekä vastuullisuudesta antaa hänelle erinomaiset lähtökohdat ymmärtää erinomaisesti tämän toimialan tulevaisuuden haasteet ja miten niistä voi selvitä. Vahva suositus!”
– Mika Martikainen, COO, Makia Clothing Oy

Lue lisää referensseistäni
Lue lisää minusta ja taustastani

Esimerkkejä tarjoamistani koulutus- ja konsultointipalveluista:

Vastuullisuuskoulutus

Opi kaikki tarvittava vastuullisesta vaateteollisuudesta, käytännönläheisesti ja selkeästi. Koulutukset ryhmille tai räätälöity sisältökokonaisuus esim. johtoryhmälle, tuotanto- ja designtiimille tai myyntihenkilökunnalle. 

Webinaarit

Koulutukset vastuullisesta vaateteollisuudesta vaatealan ammattilaisille katsottavaksi juuri silloin kun sinulle sopii. Lue lisää & osta täältä. Mahdollista maksaa koulutussetelillä.

Vastuullisuustyön kartoitus & viestintä

Autan kartoittamaan yrityksen jo tekemän vastuullisuustyön kaikilta tuotteiden, tuotannon ja liiketoiminnan osa-alueilta, sekä sparraan viestinnän kehittämisessä. Lopputuloksena esim. vastuullisuusviestinnän strategia, vastuullisuusraportti tai vastuullisuussisältö viestinnän eri kanaviin.

Vastuullisuusstrategia

Luodaan seuraaville viidelle vuodelle tavoitteet, mitä vastuullisuustyössä halutaan kehittää ja saavuttaa. Laaditaan konkreettinen toteutussuunnitelma ja askelmerkit strategian käyttöönottoon sekä kehityksen seuraamiseen ja arvioimiseen.

Konseptointi

Vastuullisen, läpinäkyvän ja kiertotalouden mukaisen vaatteen, asusteen tai palvelun tuotekehitys ja elinkaarisuunnittelu. Kohteena voi olla joko olemassa olevan brändin uusi tuote / palvelu tai uuden yrityksen liikeidean rakentaminen.

Materiaalietsintä

Etsin ekologisen, eettisen ja läpinäkyvän tekstiilimateriaalin yrityksen antamien kriteerien mukaisesti. Todennan materiaalin vastuullisuuden ja selvitän sen tuotantoketjun. 

Ota yhteyttä

Tehdäänkö yhteistyötä? Ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää.

Anniina Nurmi
Sähköposti: anniina (at) anniinanurmi.fi
Puhelin: 050-412 2321
LinkedIn: @anniinanurmi
Instagram: @nurmianniina

Valokuva: Sara Lehtomaa


Jaa: