Tarjoan vaate- ja tekstiilialan yrityksille koulutus- ja konsultointipalveluita, joiden kautta autan kumppaneitani tekemään parempaa bisnestä – vastuullisesti.

Vastuullisuus tuo vaate- ja tekstiilialan yritykselle kilpailuetua, kasvattaa brändin arvoa ja luo uskottavuutta. Ja koska se tässä ajassa kaikessa yksinkertaisuudessaan vaan on oikein.

”Anniinan tausta muotiteollisuudesta, yrittäjyydestä sekä vastuullisuudesta antaa hänelle erinomaiset lähtökohdat ymmärtää erinomaisesti tämän toimialan tulevaisuuden haasteet ja miten niistä voi selvitä. Vahva suositus!”
– Mika Martikainen, COO, Makia Clothing Oy

Lue lisää referensseistäni
Lue lisää minusta ja taustastani

Esimerkkejä tarjoamistani koulutus- ja konsultointipalveluista:

Vastuullisuuskoulutus

Opi kaikki tarvittava vastuullisesta vaateteollisuudesta, käytännönläheisesti ja selkeästi. Koulutukset ryhmille tai räätälöity sisältökokonaisuus esim. johtoryhmälle, tuotanto- ja designtiimille tai myyntihenkilökunnalle. 

Vastuullisuustyön kartoitus & viestintä

Autan kartoittamaan yrityksen jo tekemän vastuullisuustyön ja sparraan toiminnan kehittämisessä sekä vastuullisuudesta viestinnässä. Lopputuloksena esim. yrityksen nettisivujen vastuullisuus-osio tai vastuullisuusraportti. 

Konseptointi

Vastuullisen, läpinäkyvän ja kiertotalouden mukaisen vaatteen, asusteen tai palvelun tuotekehitys ja elinkaarisuunnittelu. Kohteena voi olla joko olemassa olevan brändin uusi tuote / palvelu tai uuden yrityksen liikeidean rakentaminen.

Materiaalietsintä

Etsin ekologisen, eettisen ja läpinäkyvän tekstiilimateriaalin yrityksen antamien kriteerien mukaisesti. Todennan materiaalin vastuullisuuden ja selvitän sen tuotantoketjun. 

Ota yhteyttä

Tehdäänkö yhteistyötä? Ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää.

Anniina Nurmi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@gmail.com
Puhelin: 050-412 2321
LinkedIn: @anniinanurmi
Instagram: @nurmianniina


Jaa: