Slowmotion

Slowmotion on valloittava uusi vihreä vaatemerkki Ruotsista. Sophia Söderström ja Hanna Johansson perustivat Slowmotionin vuonna 2008 ja ensimmäinen mallisto lanseerattiin tammikuussa 2009.

Kaksikko haluaa yrityksensä toimivan kaikilta osin mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja eettisesti, unohtamatta laatua ja designia.

Slowmotion-mallisto, joka pitää sisällään vaatteita ja asusteita naisille, suunnitellaan Ruotsissa. Trikootuotteet ovat materiaaliltaan GOTS-sertifitoitua luomupuuvillaa, joka viljellään Egyptissä, ja ne ommellaan valmiiksi tuotteiksi Portugalissa.

Slowmotion tekee yhteistyötä myös Turkissa, Italiassa ja Tsekeissä sijaitsevien tehtaiden kanssa. Kaikki nämä tehtaat sijaitsevat EU:n alueella, jolloin ne noudattavat EU:n lakeja myös eettisyyden suhteen.  Slowmotion kuvaa Eurooppaa “vähäisen riskin alueeksi” puhuttaessa huonoista työolosuhteista, lapsityövoiman käytöstä ja työturvallisuuden laiminlyönnistä verrattuna esim. kaukoitään. Kaikki tehtaat, joiden kanssa Slowmotion työskentelee, noudattavat Slowmotionin ohjesääntöjä, jotka pohjautuvat ILO:n suosituksiin ekologisista ja eettisistä toimintatavoista.

Olemme juuri saaneet Slowmotionin tuotteita tarjolle Vihreät Vaatteet -verkkokauppaan. Valikoimissa on kuositoppeja, legginsejä, printtipaitoja ja suloisia alkkareita.

Kuvat: Slowmotion
Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.