Terveisiä Kierrätystehtaalta!

Viime viikonlopun Kierrätystehdas-tapahtuma keräsi Kaapelitehtaalle lähes 6000 kävijää. Kesäinen sää sai ihmiset liikkeelle, ja Merikaapelihalli täyttyi kiinnostuneista kävijöistä aamusta iltaan. Todella hieno viikonloppu!

Vihreät Vaatteet -verkkokauppa oli esillä Myyntitorilla, ja kiinnostusta riitti niin paljon, että flyerit ja käyntikortit loppuivat ennen aikojaan.

Meidän lisäksi Myyntitorilla oli edustajia monelta pieneltä suomalaiselta merkiltä, jotka tavalla tai toisella sivuavat kierrätys-teemaa. IpanaJamit tarjosi raikkaita vaihtoehtoja lastenvaatemarkkinoille: iloisia värejä ja hauskoja printtejä, jotka toivat vihreää sanomaa hillitysti ja hauskasti esille myös perheen pienimmille.

Kiertokulku-merkillä oli tarjolla kodin sisustusesineitä, huonekaluja ja koruja mitä mielikuvituksellisimmista materiaaleista: pöytä kuivausrummusta, lamppu papiljoteista, sohva kylpyammeesta ja koruja barbin päistä.

Ainokaisen loossista löytyi kauniita koruja, vaatteita ja laukkuja. OutsaPop taas oli tehnyt hienoja vetoketjukoruja ja legoista koottuja rusetteja päähän koristeeksi. Lisäksi esillä oli mm. Glope Hope, Secco, Taukovaatteet, Forget-Me-Not ja monia muita.

Erityisen suurta suosiota nautti Tuo tai Vie -tavaranvaihtotori. Siellä vaatteet, laukut, kengät, kirjat, levyt ja monet muut tavarat vaihtoivat omistajaansa ilman pennin hyrrää.

Lisäksi tapahtumassa oli työpajoja vaikka muille jakaa – ehkä jo liikaakin. Pajoissa sai askarrella koruja, tuunata vaatteita tai väkertää mitä ikinä mieleen juolahti. Parvella surrasi saumurit Töölö Fashion Instituten saumurirallissa, jossa syntyi mitä mielikuvituksellisimpia huiveja kierrätetyistä kankaista.

Kierrätystehdas-tapahtumassa oli mielenkiintoista nähtävää yllinkyllin ja väkeä riitti vaikka kuinka. Kaikin puolin onnistunut viikonloppu! Ensi vuonna taas uudestaan!

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.