The Greendress -ketjun taru loppui

Viimeinenkin eettisiä vaatteita myyvän The Greendress -ketjun kolmesta kaupasta on sulkenut ovensa. Iltalehti uutisoi vastikään, että koko Jani Toivolan luotsaama franchising-periaatteella toiminut vaateketju on lopettanut toimintansa.

Kuva: The Greendress

Turussa sijainnut The Greendress on jo jonkin aikaa toiminut Kauppiaskadun Vaatehtimona, Tampereen liike lopetti kokonaan ja viimeisenä ovensa sulki Helsinkin liike, jonka perustajat avaavat uuden kaupan maaliskuussa Uudenmaankadulle SOFiNAH-nimellä.

En usko, että The Greendressin lopettamisen syynä olisi se, etteikö ekologiset ja eettiset vaatteet kiinnostaisi, mutta ehkä franchising-toimintaperiaate oli liian haastava toimiakseen. Toivottavasti saamme jatkossa uusia yhtä tyylikkäitä putiikkeja kuin mitä The Greendress oli – tai jopa vielä parempia, jossa aito vastuullisuus ja tyylikkyys yhdistyvät. Tällaisille olisi varmasti kysyntää!

Jaa:

3 thoughts on “The Greendress -ketjun taru loppui

    1. Ethic ei ole ainakaan ihan kokonaan laittanut pillejä pussiin, vaan mahdollisesti avaa uudestaan myöhemmin uudessa osoitteessa.

      Monia on haasteita pienellä yrittäjällä – niin ekovaatteisiin erikoistuneilla kuin kellä tahansa muullakin. On varmasti haastavaa saada pieni putiikki kannattavaksi, varsinkin näinä talouden aikoina!

  1. Olen myös surullisena seurannut liikkeiden sulkemista, mutta toivon todella, että uudet suunnitelmat saavat tuulta siipiensä alle. Jos sillä välin kiinnostaa tutustua uusiin vastuullisiin ja tyylikkäisiin liikkeisiin niin tervetuloa Lahteen Lahdenkatu 14:een!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.