Tue vastuullisia vaatteita yhteisörahoituksen avulla

Pyörittämäni Nurmi-vaatemerkki on ollut toiminassa vuodesta 2010 saakka. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja uskomme vakaasti, että kysyntää Nurmen kaltaiselle vastuulliselle ja läpinäkyvälle vaatemerkille löytyy niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Pienen vaateyrityksen – ja vielä ekologisesti toimivan – alkutaival ei ole kuitenkaan helppo. Merkin pyörittäminen vaatii paljon resursseja – niin rahallista panostusta kuin työtuntejakin. Tämän takia päätimme hakea tukea yhteisörahoituksen avulla ja olemme rakentaneet hankeen suomalaiseen Mesenaatti.me-palveluun.

Nurmi-tuotteiden lisäksi vastikkeista löytyy Vihreät Vaatteet -työpajoja, joissa avaan ekologisen ja eettisen vaateteollisuuden saloja. Workshopit on räätälöity erikseen kuluttajille, alan ammattilaisille sekä myyntityössä toimiville. Lisäksi valikoimista löytyy myös asiantuntijapalvelut räätälöitynä vastaamaan tietyn yrityksen tarpeita.

Aiemmin Mesenaatin kautta on onnistuneesti saanut rahoitusta mm. lehti-, kirja- ja levytysprojektit, mutta Nurmi on ensimmäinen palvelun kautta yhteisörahoitusta hakeva vaatemerkki. Koemme, että tämä väylä on kuin meille tehty, sillä haluamme toimia mahdollisimman läpinäkyvästi.

Osallistumalla hankkeeseen pääset vaikuttamaan suoraan: tukemalla Nurmen kasvua ja kansainvälistymistä, edesautat konkreettisesti vastuullisten vaatteiden läpimurtoa vaateteollisuudessa!

Nurmi & Mesenaatti.me

Mutta miten tämä kaikki liittyy Vihreät Vaatteet -sivustoon? Yhteisörahoitus toimii vastikkeiden kautta eli rahallista panostusta vastaan saat haluamasi tuotteen tai palvelun.

Nurmi-tuotteiden lisäksi vastikkeista löytyy Vihreät Vaatteet -työpajoja, joissa avaan ekologisen ja eettisen vaateteollisuuden saloja. Workshopit on räätälöity erikseen kuluttajille, alan ammattilaisille sekä myyntityössä toimiville. Lisäksi valikoimista löytyy myös asiantuntijapalvelut kustomoituna vastaamaan tietyn yrityksen tarpeita.

Tarkempia tietoja hankkeesta ja kaikki vastikkeet löydät Mesenaatti.me-nettisivuilta.

Nurmi & Mesenaatti.me

Nurmi & Mesenaatti.me

 

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.