Uusi vihreä verkkokauppa: Idun’s Apple

Nyt vihreitä kenkiä saa myös suomalaisesta verkkokaupasta. Mia Hietikon perustama Idun’s Apple aloitti toimintansa reilu viikko sitten. Tällä hetkellä verkkokaupan valikoimissa on brittiläisen Po-Zu -merkin kenkiä, josta blogasinkin jo aiemmin. Tarjolla on mm. kuvan gladiaattorikengät, jotka ovat materiaaliltaan luonnonkorkkia. Pohjallinen on 60% kookosta, 40% lateksia, ja ulkopohja 100% luonnonkumia.

Idea oman verkkokaupan perustamisesta on muhinut Mia Hietikon päässä jo pitkään. Hän halusi laajentaa Suomen ekologisten ja eettisten tuotteiden tarjontaa, ja tuoda vihreitä kenkiä helpommin saataville. Nimi juontaa juurensa skandinaavisesta mytologiasta: Idun vartioi ikuisen nuoruuden omenia. “Idun on myös Johanne Hildebrandtin Valhalla-trilogian toisen osan nimi. Ensimmäisen osan nimi on Freja ja kolmannen Saga. Kun omat tyttäreni sattumoisin ovat nimeltään Freja ja Saga, oli yrityksen – ikäänkuin kolmannen lapseni – nimen valinta selvä. Näin Idun’s Apple sai nimensä.”

Pian verkkokaupan valikoima laajenee, sillä tulossa on myös Terra Plana -merkin kenkiä, josta lisää aiemmassa postauksessa. Odotan innolla, mitä kenkiä Idun’s Applen valikoimiin tulee, sillä Terra Planalla on paljon hienoja, vihreitä kenkiä!

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.