Uusia projekteja

Mitä vuosi 2021 tuo tullessaan? Olen vuoden 2020 loppuun äitiyslomalla, mutta ensi vuoden alussa jatkuu työt uusin projektein: syvennyn kirjahankkeeseen sekä työni vastuullisuuskoulutusten- ja konsultoinnin parissa jatkuu.

Kirja vastuullisista vaatteista

Vuoden 2021 alussa paneudun vastuullisen vaatteen maailmasta kertovan kirjan kirjoittamiseen, jonka julkaisuajankohta on loppuvuodesta 2021. Tein kustannussopimuksen S&S-kustantamon kanssa, ja olen tosi innoissani, että pääsen tekemään tätä teosta. Tarkempi aikataulu selviää hieman tuonnempana.

Koulutus- ja konsultointi jatkuu

Ensi vuonna jatkan taas myös yrittäjän töitäni: vastuullisuuskoulutusta ja -konsultointia vaatealan yrityksille. Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssani, ole ihmeessä yhteydessä jo aiemmin, jotta voimme jutella tarkemmin siitä, miten voisin olla avuksi ja voimme ajoissa varata ajan ensi vuoden projektille.

Tiedonjanoisille webinaaritallenteet

Vaikka en pidä tänä vuonna vastuullisuuskoulutuksia, tiedonjanoisille tiedoksi: Näin sen teet -webinaarisarja, jonka olen tehnyt auttamaan vaatebrändien vastuullisuustyötä, on edelleen ostattavissa tallenteena. Webinaarisarja oli pidetty: palautekyselyyn vastanneista 100% suosittelisi webinaareja kollegoilleen! Lue lisää & osta täältä.