Vihreät Vaatteet ja GreenStreet yhdistyvät

Vihreät Vaatteet -verkkokauppa yhdistyy 28.4.2011 alkaen GreenStreet-verkkokaupan kanssa. Yhdistymisen jälkeen www.GreenStreet.fi on Suomen laajin ekologisten tuotteiden tavaratalo verkossa.

Miksi yhdistyä?

Olen pyörittänyt tämän blogin ohella Vihreät Vaatteet -verkkokauppaa vuodesta 2008. Vielä silloin ekologisten vaatteiden tarjonta oli Suomessa todella pientä, ja juurikin tästä syystä päätin perustaa verkkokaupan. Halusin omalta osaltani parantaa tyylikkäiden ekovaatteiden tarjontaa Suomessa.

Paljon on tapahtunut reilun kahden vuoden aikana. Ekologisuus on ollut isosti pinnalla monessa eri yhteydessä, ja ekologisiin tuotteisiin keskittyneitä verkkokauppoja ja kivijalkaliikkeitä on ilmaantunut jo kiitettävä määrä. Mutta vielä ollaan kaukana siitä, että eko-ostokset olisivat arkipäivää.

Haluaisin omalta osaltani tehdä ekologisten ostosten tekemisestä entistä helpompaa, mutta pienenä toimijana minun on hankala saada aikaan suurta muutosta. Siksi päätin yhdistää voimani toisen ekologisen toimijan, GreenStreet-verkkokaupan, kanssa.

Kuka on GreenStreetin takana?

GreenStreet-verkkokauppaa on tähän asti pyörittänyt turkulaiset veljekset Valtteri ja Ville Virtanen sekä lahtelainen Janne Toivonen. Nyt minä hyppään remmiin mukaan ja alan pyörittämään GreenStreetin vaateosastoa. Valtteri taas ylläpitää kaupan muita osastoja, Janne hoitaa logistiikkaa ja Ville tietoteknisiä asioita.

Seuraavassa videossa minun ja Valtterin mietteitä yhdistymisestä:

Taatusti ekoa

Ekobuumin myötä alalle on tullut monenlaista yrittäjää ja tuotemerkkiä, joista osan ekologisuus on jäänyt viherpesun asteelle. Tätä haluan itse välttää viimeiseen saakka. Minulle on erittäin tärkeää, että kaikki GreenStreet-kaupassa myytävät tuotteet ovat aidosti ekologisia ja eettisiä. Siihen voit luottaa!

Haluamme toimia mahdollisimman läpinäkyvästi ja vastuullisesti kaikessa yritystoiminnassamme. Tällä tavalla voimme näyttää isoille toimijoille, että yritystä voi pyörittää aidosti vastuullisesti!

Blogi jatkaa entisellään

Vaikka Vihreät Vaatteet -verkkokauppa lopettaa toimintansa osoitteessa www.vihreakauppa.com, tämä Vihreät Vaatteet -blogi jatkaa entisellään – ja vielä entistä parempana!

Vihreät Vaatteet -verkkokaupan muuttomyynti 8.-26.4.2011

Vihreät Vaatteet -verkkokaupan tuotteet siirtyvät samaan tilaan GreenStreetin Lahdessa sijaitsevan varaston kanssa. Viimeiset kappaleet isosta erästä tuotteita myydään ALE-hinnoin ennen muuttoa. Käy tutustumassa!

Avajaisviikko 28.4.-8.5.2011

Uusi GrenStreet-verkkokauppa aukeaa 28.4., josta alkaa avajaisviikko tarjouksineen ja kilpailuineen. Tästä lisätietoa lähempänä avajaisviikkoa!

Kierrätystehdas-tapahtuma 7.-8.5.2011

Avajaisviikko huipentuu Kierrätystehdas-tapahtumaan 7.-8.5. Helsingin Kaapelitehtaalla, jossa  GreenStreet ja sen tuotteet on esillä.

GreenStreet Facebookissa

Liity GreenStreet-faniksi Facebookissa, sillä vain sitä kautta kuulet avajaisviikon tarjouksista. Pysy kuulolla!

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.