Vihreät Vaatteet -sivuston uusi ilme

Uusia juttuja tulee tohinalla: nyt Vihreät Vaatteet -sivuston uusi ilme on valmis! Tarkoituksena on tehdä näistä sivuista entistä informatiivisemmat ja käytettävämmät. Yläpalkista löydät tätä nykyä yleistä infoa ekologisista ja eettisistä vaatteista sekä listauksia suomalaista ekotuotemerkeistä ja kaupoista.

Vihreät tuotemerkit -listauksen olen rajannut suomalaisiin ekologisiin ja eettisiin vaate-, kenkä- ja asustemerkkeihin, sillä niitäkin löytyy jo vaikka kuinka. Puuttuuko listasta joku? Otan mielelläni vinkkejä vastaan!

Kaupat-listaus on sivuston uusi ominaisuus. Sinne haluan koota kattavan listauksen vihreitä vaatteita, kenkiä ja asusteita myyviä verkkokauppoja ja myös kivijalkakauppoja. Näin vihreiden valintojen tekeminen tulee entistä helpommaksi!

Uusi Kaupat-listaus aloittaa toimintansa kesäkuun alusta alkaen. Pientä korvausta vastaan voit saada oman kauppasi tiedot mukaan listaukseen. Lisätietoja täältä.

Lisäksi Vihreillä Vaatteilla on nyt upouusi Facebook-sivu. Vanha Facebook-ryhmä lopettelee toimintaansa, joten klikkaa uuteen Vihreät Vaatteet -sivulle tästä!

 

Jaa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.