NURMI on vihreää

Olen kirjoittanut tätä blogia pian kahden vuoden ajan. On ollut todella antoisaa kirjoittaa ja kuulla, että kirjoituksistani on ollut iloa myös muille! Aion jatkaa blogin kirjoittamista, mutta tämän lisäksi nyt on aika siirtyä sanoista tekoihin.

Olen kirjoittanut paljon siitä, millainen ekologinen ja eettinen vaate tulisi olla, mutta mitä se on käytännössä? Tästä on näytteenä minun ensimmäiset vaatteet ja asusteet NURMI-merkin alla. Olen halunnut luoda ympäristöystävällisen, eettisen, laadukkaan ja mielenkiintoisen malliston, joka kestää aikaa. Pyrin suunnittelemaan tuotteista mahdollisimman ekologisia ja eettisiä koko tuotantoketjun ja vaatteen elinkaaren osalta. Täydelliseen vihreyteen pyrkiminen ja pääseminen on pitkä matka, josta oppii kokoajan lisää!

En tule jakamaan tuotteitani tiuhaan vaihtuviin mallistoihin, vaan uudet tuotteet täydentävät edeltäjiään, jatkumona. Ensimmäiset tuotteet pitävät sisällään luomupuuvillaisia mekkoja ja asusteita kierrätysmateriaaleista.

Mekoissa käytetty materiaali on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Se on viljelty Intiassa ja kangas kudottu Iso-Britanniassa. Kaikki napit on kierrätettyjä tai varaston ylijäämää. Niskalaput on kudottu Suomessa ja riippulaput painettu kierrätetylle paperille. Kaikki asusteissa käytetyt materiaalit, kuten nahka, vanhat avaimet, kengännauhat ja kankaat, ovat kierrätettyjä tai teollisuuden ylijäämää. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa.

NURMI-tuotteet on nähtävillä tänä viikonloppuna 24.-25.5.2010 Kierrätystehdas-tapahtumassa Kaapelitehtaalla, jossa Vihreät Vaatteet -verkkokauppa on mukana yhdessä muiden House of Eco -yritysten kanssa. Tule ihmeessä tutustumaan tuotteisiin!

NURMI-tuotteet tulevat pian Kierrätystehdas-tapahtuman jälkeen myyntiin Vihreät Vaatteet -verkkokauppaan. Pysy kuulolla!

Tutustu upouusiin NURMI-verkkosivuihin: www.anniinanurmi.com

Liity myös NURMI-merkin faniksi Facebookissa!