Uutta: koulutukset ja luennot vastuullisen vaatteen maailmasta

Vaateala on suuressa muutoksessa ja vastuullisuus tulee olemaan ehdoton edellytys tulevaisuudessa. Olit sitten vaatteista nauttiva yksityishenkilö, joka haluaa tehdä vastuullisia valintoja arjessa, tai alan ammattilainen, joka kaipaa selkeyttä vastuullisuuden viidakkoon, näistä koulutuksista löydät omasi. Nyt on täydellinen aika ottaa termit ja teemat haltuun. Ei höttöistä höpinää, vaan tiukkaa asiaa käytännönläheisesti ja selkeästi.

Olen räätälöinyt alan ammattilaisille Vastuullinen vaate kiertotaloudessa -webinaarin, josta löytyy valittavaksi sekä pikaopas että laajempi koulutuskokonaisuus. Kuluttajille suunnatun Ekologisen ja eettisen vaatteen ABC -luentopaketin voi tilata ryhmälle esimerkiksi asiakasiltaan. Tarkemmat tiedot eri paketeista löydät täältä.

Ensimmäiset luennot ekologisista ja eettisistä vaatteista pidin jo vuonna 2008, ja sillä tiellä olen edelleen. Näiden reilun kymmenen vuoden saatossa minulle on kertynyt laaja kokemus vastuullisen vaatteen maailmasta, ja nyt onkin mahtava päästä jakamaan ajatuksiani näistä aiheista teille!

Tutustu minun pitämiin koulutus- ja luentopaketteihin täältä:
www.vihreatvaatteet.com/koulutukset

Lisää tietoa minusta ja työstäni:
www.vihreatvaatteet.com/tekijasta