.armedangels.

Saksalainen Armedangels tekee mielenkiintoisia ja laadukkaita vaatteita ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Jokainen vaate on tehty Reilun kaupan luomupuuvillasta, jonka IMO (Institute of Marketecology) on sertifioinut luonnonmukaisesti viljellyksi.

Reilun kaupan merkkijärjestelmä takaa kehitysmaiden viljelijöille hyvät asemat kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Viljelijät saavat tuotteistaan vähintään Reilun kaupan takuuhintaa, joka kattaa tuotantokustannukset. Ostajan on maksettava viljelijöille myös erillistä Reilun kaupan lisää, joka on tarkoitettu viljelyn kehittämiseen ja yhteisön elinolojen parantamiseen. Lapsityövoiman käyttö on ehdottomasti kielletty. Kauppasuhteiden tulee lisäksi olla pitkiä, mikä mahdollistaa tuotannon kehittämisen myös pitkällä aikavälillä. Ostamalla Reilun kaupan puuvillasta valmistettuja tuotteita voi olla varma, että työntekijöitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja ympäristöä kuormitetaan mahdollisimman vähän!

Jokaisesta ostetusta tuotteesta Armedangels lahjoittaa euron yhteen kolmesta avustuskohteesta, joissa tuetaan mm. lasten koulutusta ja puhtaan veden saantia. Tavoitteenaan heillä on kerätä 50 000 euroa vuoteen 2010 mennessä. Lisää tietoa kohteista löytyy Armedangelsin nettisivuilta.