VIHREÄT VAATTEET – ekologisten ja eettisten vaatteiden nettikauppa

Nyt se on vihdoin käsillä: nimittäin Vihreät Vaatteet -verkkokaupan avajaiset!

Olen kertonut blogissani monista mielenkiintoisista vihreistä vaatemerkeistä, mutta valitttavasti Suomesta ei saa juuri mitään niistä. Ylipäätään Suomen ekovaatetarjonta on harmillisen vähäistä. Tästä lähti kytemään ajatus, että mitä jos perustaisimme ihka oman verkkokaupan, josta takuulla saisi juuri sellaisia vaatteita, joita on kaivattu. Syksyn mittaan olemme etsineet sopivia tuotemerkkejä ja pystyttäneet kauppaa, ja nyt se on vihdoin valmis!

Vihreät vaatteet -nettikaupassa tarjotaan mielenkiintoisia ja laadukkaita vaatteita niin miehille kuin naisillekin.  Kaikkien vaatteiden tuotantoketjussa on otettu huomioon niin ekologisuus kuin eettisyyskin. Lisää jokaisen vaatteen vihreydestä voit lukea verkkokaupasta vaatteiden tuotetiedoista.

Kaupasta löytyy jo EarthPositiven, Continentalin, THTC:n (kuva alla) ja Armedangelsin tuotteita, ja aivan pian tulee myös THOKKTHOKK:n T-paitoja ja Pants to Povertyn alkkareita!

Tällä hetkellä tuotevalikoimassa on lähinnä T-paitoja, huppareita ja alusvaatteita, mutta jatkossa aiomme laajentaa tuotevalikoimaamme erilaisiin vaatekappaleisiin, hattuihin, laukkuihin ja varmasti myös kenkiin, sillä niitä kyselyn mukaan eniten kaipaatte. Otan mielelläni vastaan toiveita ja ideoita nettikaupan tarjonnan suhteen!

Käy tutustumassa Vihreät Vaatteet -verkkokauppaan osoitteessa www.vihreakauppa.com

P.S. Saatan mainita blogissa nettikaupan uutuuksista, mutta muutoin blogini on – kuten ennenkin – täysin epäkaupallinen.