Seuraava webinaari ammattilaisille: ti 11.6.2019

Järjestän seuraavan Vastuullinen vaate kiertotaloudessa -webinaarin vaatealan ammattilaisille tiistaina 11.6.2019 klo 9-11. Tällä kertaa luvassa on kahden tunnin tiivis tietopaketti keskeisistä vastuullisuuden ja läpinäkyvyyden teemoista. Lue lisää webinaarin sisällöstä ja ilmoittaudu täällä.

Aiemmista webinaareista sanottua:

Vastuullinen vaate kiertotaloudessa -webinaari (syväsukellus):

”Webinaari oli kokonaisuus, jollaista olin kaivannut vaateteollisuuden vastuullisuuskysymysten äärelle selkeyttämään tilannetta, jossa nyt olemme. Kokonaisuuden ymmärtäminen paremmin kirkasti ajatuksia siitä, miten itse asetamme tulevaisuuden tavoitteita myös uusin keinoin.”

Hanna Pennanen
PUF Design Market

Kiertotalouden mukaisen vastuullisen vaateteollisuuden mahdollisuudet & tulevaisuudennäkymät -webinaari Ornamon jäsenille:

”Kahden tunnin mittainen Kiertotalouden mukaisen vastuullisen vaateteollisuuden mahdollisuudet & tulevaisuudennäkymät -webinaari oli erittäin hyvä tietopaketti vastuulliseen vaatetuotantoon. Koulutus oli suunnattu Ornamon vaate- ja tekstiilisuunnittelun ammattilaisille. Heillä on koulutuksensa puolesta asiasta syvällistä tietoa, mutta hekin tarvitsevat päivitystä osaamiseensa sekä inspiraatiota ottaa asioista vielä enemmän selvää. Koulutus sopisi mielestäni erinomaisesti myös kaupan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille vaate- ja tekstiilialalla.” 

Petra Ilonen
Projektipäällikkö
ORNAMO

Vastuullinen vaate kiertotaloudessa -webinaari (pikaopas):

”Kiitos erittäin hyvästä, tiiviistä ja inspiroivasta tietopaketista! Tämä oli juuri sitä mitä olen kaivannut tiedonjanooni! Vastuullisuus on kiinnostanut jo pitkään mutta nykyisessä työssäni minulla on vihdoin mahdollisuus ihan konkreettisesti tehdä asioille jotain. Osa aiheista oli jo minulle tuttuja mutta uuttakin faktaa tuli paljon. Tuli hyvä mieli siitä kun huomasin että firmassamme tehdään jo paljon asioita “oikein” ja hyvin mutta sain myös tietoa siitä mitä voisimme tehdä enemmän ja mihin kaikkeen voin suunnittelijana vaikuttaa.”

Tuuli Suoniemi
Head Of Design
Lumoan Group Oy